logo

Softwarepakket RUMA voor agrarische bedrijven

Als erkend dealer zorgen wij ervoor, dat RUMA uw bedrijfsvoering goed ondersteund: met advies, installatie en onderhoud.

RUMA: software voor veebedrijven

Agrosoft is erkend dealer van Rundvee Management (RUMA), een softwarepakket voor de agrarische markt ontwikkeld door VSM Automatisering. Het RUMA-programma biedt u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze uw bedrijfsgegevens te verzamelen en vervolgens te verwerken tot de benodigde bedrijfsinformatie. Naast de toepassing in de rundveehouderij is dit programma ook uitermate geschikt voor de kalverhouderij, de stierhouderij en zoogkoeienhouderij..

Uitgebreide mogelijkheden van RUMA

RUMA kent veel verschillende modules die de bedrijfsvoering vergemakkelijken. Zo kunt u een koppeling maken met de melkrobot en voercomputer. En met uw mobiele telefoon of de pda met barcodescanner gaat het invoeren van data snel en efficiƫnt. Het systeem toont uw informatie op een overzichtelijke wijze en het uitwisselen van data met onder andere het ministerie van LNV, dierenartsen, slachterijen, zuivelfabrieken, I&R-systeem, NRS en voerfabrikanten gaat eenvoudig.

Inzicht in bedrijfsvoering

De informatie in RUMA voldoet natuurlijk aan alle gestelde wettelijke eisen, maar is in eerste instantie bedoeld om inzicht te krijgen in uw bedrijfsvoering. Alle registraties op zowel bedrijfs- als dierniveau kunt u in RUMA invoeren. Denk daarbij aan uw:

  • bedrijfsregister
  • medicijnregistratie
  • attentielijsten
  • ketenbeheersing
  • mineralenbeheer
  • quotumplanning
  • graslandbeheer

Van advies tot implementatie

Kiest u voor RUMA, dan zorgen wij uiteraard voor een professionele installatie en uitstekende inrichting van de software. Ook zorgen we voor de integratie met uw andere systemen, zoals een melkrobot en voercomputer. Wij vertrekken pas als alles naar wens werkt!

Service bij RUMA

Heeft u RUMA, maar werkt het niet meer optimaal? Bijvoorbeeld doordat uw computer verouderd is of een koppeling hapert? Laat het ons weten. We adviseren u graag vrijblijvend over een passende en betaalbare oplossing. Vervolgens maken we afspraken om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Vrijblijvend advies

Wilt u meer weten over RUMA en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Agrosoft via info@agrosoft.nl of bel naar 074 278 09 19.