logo

Een onbezorgd gevoel dankzij cameratoezicht

Houd uw erf, stal of bedrijfsterrein eenvoudig in de gaten met cameratoezicht via Agrosoft.

Cameratoezicht voor erf, stal of bedrijfsterrein

Wilt u uw erf, stal of bedrijfsterrein eenvoudig en op afstand in de gaten houden? Dat kan met observatie- en bewakingscamera’s. Niet alleen kunt u hiermee zien of er (ongewenste) bezoekers op uw erf rondlopen, maar u kunt bijvoorbeeld ook kijken wat het gedrag van de koeien of paarden in de stal is. En gebeurt er iets ongewoons, dan is het mogelijk om een bericht op uw mobiele telefoon te ontvangen. Vervolgens logt u in om de beelden te bekijken. Zo heeft u altijd en overal toezicht op uw stal of bedrijfsterrein. Dat geeft een gerust gevoel.

Overal camerabeelden bekijken

De camerasystemen die wij leveren, werken op IP-techniek en maken deel uit van uw interne netwerk. Dat betekent dat u via een internetverbinding overal ter wereld de camerabeelden kunt bekijken. Uiteraard gebeurt dit in een beveiligde en afgeschermde omgeving.

Kwaliteit en veelzijdigheid

Agrosoft werkt met vaste camera’s en Pan Tilt Zoom (PTZ) camera’s. Pan Tilt Zoom camera’s kunnen 360 graden draaien, zodat u een volledig beeld van uw bedrijfsterrein of stal krijgt. Ook kunt u met deze camera inzoomen op details, zoals een oorlabel van een specifieke koe. De camera’s beschikken over infrarood, waardoor ze niet alleen overdag, maar ook ‘s nachts een betrouwbaar en scherp beeld geven. Om de beste kwaliteit te bieden, kiezen we voornamelijk voor camera’s van de merken Vivotek en Brickcom.

Van advies tot installatie

We adviseren u graag welke camera het beste bij uw situatie past en op welke plek de camera’s het meest optimale situatiebeeld geven. Als u ons inschakelt, dan zorgen wij voor een professionele montage en integratie in uw netwerk. We leveren kwaliteit, bieden garantie en komen snel langs als u vragen heeft of aanpassingen wenst.

Vraag een demonstratie aan

Bent u benieuwd hoe cameratoezicht werkt en wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een demonstratie. We laten u onder andere zien hoe u inlogt op de camera’s in onze eigen stal. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden van cameratoezicht. Neem voor een demonstratie contact op via jgr@agrosoft.nl of bel naar 074 278 09 19.