logo

Glasvezel in het buitengebied van Twente

Regel het veilig en vertrouwd via Agrosoft: voor advies, installatie en uitstekende service.

Glasvezel in het buitengebied

Het buitengebied in een groot gedeelte van Overijssel kan profiteren vanaf de gemakken die glasvezel biedt, sinds 2016 is Cogas bezig om de gehele provincie te 'verglazen'. Heeft u interesse in glasvezel, maar weet u niet welk pakket voor u geschikt is? Wij helpen u graag een keus te maken uit de beschikbare aanbieders. Als reseller van Weserve, Caiway en Solcon bieden wij glasvezelpakketten aan bedrijven en particulieren in het buitengebied van Twente. We leveren u op locatie een gratis advies en nemen U de zorg rondom het aanvragen uit handen, daarnaast verzorgen wij de complete installatie en bieden we een perfecte service!

Waarom glasvezel in het buitengebied?

Een van de belangrijkste voordelen van een aansluiting op het glasvezelnetwerk is de enorme capaciteit en de snelheid waarmee data wordt verzonden en ontvangen. Dat betekent in de praktijk dat u eenvoudig data uitwisselt en het beheer op afstand sneller gaat dan ooit te voren, denk hierbij aan een melkrobot of beveiligingscamera’s. Tevens kunt u zonder haperingen online video’s bekijken en op meerdere televisies tegelijk tv kijken in HD-kwaliteit. Niet alleen interessant voor een groot gezin, maar ook als mkb-bedrijf, bijvoorbeeld in de toeristische sector. Al uw gasten kunnen zonder problemen tegelijk op internet en tv kijken. En dankzij een vast IP-adres loggen externen met uw toestemming gemakkelijk in op uw bedrijfsnetwerk mocht dit nodig zijn. Glasvezel werkt veilig en vertrouwd. Ontdek ook de voordelen voor uw bedrijf.

Waarom glasvezel via Agrosoft?

Wij hebben gekozen voor de pakketten van Weserve, Caiway en Solcon, omdat zij de beste kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs. U kunt uw abonnement ook rechtstreeks bij een van deze aanbieders afsluiten. Kiest u echter voor een abonnement via Agrosoft, dan betaalt u geen cent meer, maar u krijgt er wel gratis advies en een goede betaalbare service van Agrosoft bij!

Advies en service bij glasvezelabonnement

Wij adviseren u graag welk pakket bij uw bedrijf of huishouden past. Dit doen we geheel gratis. Vervolgens zorgen we voor een volledige installatie en inrichting van uw glasvezelpakket in uw bedrijf of bij u thuis. We gaan pas weg als alles naar wens werkt. En doet zich een probleem voor, dan lossen wij dat voor u op.

De voordelen van glasvezel via Agrosoft op een rij:

  • Vast IP-adres zonder meerprijs mogelijk.
  • 20 tot 100 keer sneller dan ADSL-internet.
  • Televisie tot op maar liefst 5 toestellen, in HD-kwaliteit.
  • Telefonie met nummerbehoud.
  • Goede en snelle persoonlijke service.

Bent u benieuwd of internet via glasvezel voor U beschikbaar is en welke voordelen het in uw situatie bied? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een passend advies. Neem voor meer informatie of advies contact op via jgr@agrosoft.nl of bel naar 074 278 09 19.