logo

Domeinregistratie en webhosting goed geregeld

Schakel Agrosoft in voor advies en installatie.

Domeinregistratie en webhosting in Twente

Steeds vaker schakelen bedrijven in Twente ons in om domeinregistratie en webhosting te regelen. Hiervoor werken wij samen met een betrouwbare hostingpartner, Weserve uit Hengelo. Deze internet service provider staat bekend om de hoge kwaliteit, garantie op goede bereikbaarheid van uw website en uitstekende service.

Onze persoonlijke werkwijze

In een persoonlijk gesprek vertalen we uw wensen naar een passend hostingpakket, waarbij u kunt kiezen uit een compleet hostingpakket of een mail-only pakket. Daarbij kijken we naar het te verwachten bezoek op uw website, het aantal gewenste mailadressen en bijvoorbeeld uw wensen voor back-up van data. Wij sluiten het abonnement voor u af en zorgen vervolgens voor de installatie, het aanmaken van de mailadressen en het instellen van de back-up. Zo heeft u er geen omkijken naar. En doet zich onverhoopt een probleem voor, dan lossen wij dat voor u op!

Meer weten over de mogelijkheden voor domeinregistratie en webhosting door Agrosoft? Bel naar Agrosoft op 074 278 09 19 of mail naar info@agrosoft.nl.