logo

Computers en computernetwerken die het gewoon doen!

Kies voor de kwaliteit, zekerheid en service van Agrosoft. Dat werkt prettig.

Computers en computernetwerken

Agrosoft levert, installeert en onderhoudt uw computers en computernetwerken. Dat doen wij al jaren naar tevredenheid voor particulieren, agrarische bedrijven en MKB-bedrijven in Twente en Noordoost-Nederland. We verkopen geen standaardoplossingen, maar kijken kritisch welke (rand)apparatuur u nodig heeft voor uw bedrijf. Zo zorgen we ervoor dat de automatiseringsoplossing precies aansluit bij uw behoeften en wensen. Kwaliteit en bedrijfszekerheid staan daarbij voorop.

Breed aanbod van producten en merken

Wij zijn officieel dealer van OKI printers en leveren daarnaast computers, printers, laptops en randapparatuur van andere A-merken, onder andere Intel, DELL, ASUS en Lenovo. Daarnaast stellen wij computers op maat voor u samen en verzorgen we de assemblage in onze werkplaats. We gebruiken uiteraard alleen componenten van de hoogste kwaliteit en zijn in staat om bij defecten snel te handelen door het aanbieden van vervangende onderdelen en het afhandelen van garantie aanvragen!

Wij leveren onder andere:

  • Maatwerk PC’s
  • Laptops
  • Printers & multifunctionals
  • WiFi-netwerken
  • PC-accessoires: zoals toetsenbord, muis, speakers, laptoptas.
  • Software: zoals Windows 10, Microsoft Office, virusscanners, RUMA.
  • Verzekering: bijvoorbeeld voor uw laptop of computer.

Computer voor RUMA of ander pakket

Zoekt u voor uw agrarische bedrijf een computer met netwerk voor RUMA of een van de andere softwarepakketten? Wij kennen de verschillende aanbieders, zoals Agrovision, Veemanager en Uniform, en weten goed wat er speelt op het agrarische bedrijf. Met deze ervaring kunnen we u goed adviseren over een passend systeem en de installatie daarvan. Dat werkt prettig in de stal én vanuit uw kantoor of woonhuis.

Alles perfect geregeld

Schakelt u Agrosoft in, dan regelen we alles voor u: van advies tot installatie. En werkt uw systeem niet naar wens, dan is een telefoontje voldoende. Ontdek meer over onze service en support.

Persoonlijk advies

Bel of mail naar voor een vrijblijvend advies op maat met Agrosoft via info@agrosoft.nl of 074 278 09 19.