logo

Snelle en betrouwbare laptop voor school

Agrosoft adviseert en levert laptops voor AOC en andere scholen.

Laptop voor school nodig?

Welke laptop is geschikt voor jouw opleiding? De keus in laptops voor scholieren en studenten is groot. De meest geschikte laptop is afhankelijk van het gebruik, jouw wensen en de eisen van jouw opleiding. Agrosoft Automatisering adviseert welke laptop het beste bij jouw studie past.

Geschikte laptop voor school

Om de geschikte laptop te bepalen kijken we naar de eisen van jouw opleiding en naar jouw eigen wensen. Ga je alleen internetten, e-mailen en tekstverwerken of moet je specifieke programma’s kunnen gebruiken zoals AutoCAD of SolidWorks? Of moet je laptop misschien aan specifieke netwerkeisen voldoen? Natuurlijk houden we rekening met de toekomst en bieden we ondersteuning waar nodig.

Onze service

Naast het adviseren over de juiste laptop, kunnen we je ook helpen bij het installeren van de software, het kiezen van een printer en het installeren in het thuisnetwerk. Zo weet je zeker dat je direct aan de slag kunt. Ook het verzekeren van je laptop behoort tot de mogelijkheden. Bekijk het verzekeringsplan, de prijzen en de algemene voorwaarden van het Actua Verzekeringsplan.

Advies nodig? Bel Agrosoft Automatisering

Wil je graag meer weten over onze laptops voor school? Neem dan contact op met Agrosoft via info@agrosoft.nl of 074 278 09 19. We maken graag een vrijblijvende offerte.