logo

Persoonlijk, vakkundig en full service

Dat kenmerkt de werkwijze van Agrosoft Automatisering.

Over Agrosoft Automatisering

Agrosoft Automatisering is al sinds 2001 een vertrouwd automatiseringsbedrijf voor particulieren en bedrijven in het buitengebied van Twente en Noordoost-Nederland. In 2001 richtte ik, Jan Groot Rouwen, het bedrijf op. Als veehouder met een passie voor automatisering liet ik andere veehouders graag kennismaken met de kansen en mogelijkheden van ICT. Met het softwarepakket van Ruma hielp ik agrarische bedrijven om inzicht te krijgen in hun bedrijfsvoering.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een allround automatiseringsbedrijf. Samen met mijn vrouw Margreth Groot Rouwen en ons technische team leveren we naast verschillende softwarepakketten ook bewakingscamera’s, computers, printers en andere hardware aan particulieren en bedrijven in het buitengebied van Twente en Noordoost-Nederland. Ook advies over aansluiting op het glasvezelnetwerk in het buitengebied is een specialisme van Agrosoft.

Alleen A-kwaliteit

Bij Agrosoft hebben we een hele nuchtere kijk op automatisering en ICT: het moet gewoon goed werken. Niet alleen het eerste jaar, maar ook daarna. Daarom leveren wij alleen producten van A-kwaliteit, zoals laptops van het merk ASUS en printers van het merk Oki. We zorgen dat al uw apparatuur goed op elkaar is afgestemd. Zo realiseren we een betrouwbare automatisering.

Alles voor u geregeld

Wij vinden dat bij een kwalitatief product ook een uitstekende service hoort. Dat betekent dat wij u alle werk uit handen nemen. Wij begeleiden u van advies tot installatie en ons technisch team staat paraat als er onverhoopt toch een probleem voordoet. Dat is de persoonlijke service en betrokkenheid van Agrosoft. Dat onze werkmentaliteit gewaardeerd wordt, blijkt uit het grote aantal tevreden klanten: maar liefst 98% van onze klanten is tevreden over onze producten en dienstverlening blijkt uit ons klanttevredenheidsonderzoek.

Wilt u kennismaken met onze persoonlijke service en betrokkenheid? Maak dan een afspraak met Jan Groot Rouwen. Mail naar jgr@agrosoft.nl of bel 074 278 09 19.