logo

Hulp nodig bij uw automatisering?

We helpen u graag op afstand!

Hulp op afstand

Bij problemen met uw computer kunnen wij op afstand met u meekijken om het probleem op te lossen. In de meeste gevallen komen we hierdoor snel tot een oplossing. Om in te loggen op uw systeem dient u telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. We zullen u dan stap voor stap begeleiden en helpen met het oplossen van uw probleem!

Downloaden

Om op uw systeem mee te kunnen kijken is er een stukje software benodigd, dit pakket is gratis te downloaden (door rechts op het groen/blauwe logo te klikken) en zal door ons slechts eenmalig gebruikt worden om mee te kijken. Na gebruik mag het bestand verwijderd worden of achterblijven op uw systeem voor eventueel later gebruik, zonder uw aanwezigheid en medewerking hebben we geen toegang tot uw systeem.

Splashtop

Als Agrosoft maken we gebruik van de diensten van Splashtop, hierdoor zijn we in staat om U 24 uur per dag vanaf afstand bij te staan wanneer dit nodig is. De software is te downloaden door op het logo aan de rechterkant van deze pagina te klikken. Na het downloaden dienen een aantal vragen met ‘Ja’ of ‘Akkoord’ beantwoord te worden alvorens het programma functioneert.

Download Remote Desktop Software